top of page

NU NIET | NU WEL

Maria Goos

Tekst:

Regie:

Willem Vereecken

Seizoen 2016-2017

‘Waar hebben jullie het heel de avond over gehad?’ ‘Over niks. Dat is toch ook zo? We hebben het toch ook over niks? Waar hebben we het nu de hele avond over gehad’.

Vier mannen, vrienden voor het leven, komen iedere maand samen. Waarover hebben ze het? Over niks. Over de dingen die gebeurd zijn, of niet gebeurd zijn. Ondertussen is de tijd door hun vingers geglipt en kan niemand meer vertellen hoe ze geworden zijn wie ze zijn. Hun enige zekerheid is dat ze elkaar hebben, maar is dat wel zo zeker?


Een jaar later. Vier vrouwen komen samen op dezelfde plaats. Waarover hebben ze het? Over iets. Over dingen die gebeurd zijn, of niet gebeurd zijn. Ondertussen is de tijd door hun vingers geglipt en kan niemand meer vertellen hoe ze geworden zijn wie ze zijn. Misschien is de enige zekerheid wel dat ze enkel elkaar hebben.


Maria Goos schreef in 2001 de lunchvoorstelling ‘Nu even niet’ over mannenvriendschap. In 2003 volgde ‘Nu even wel’ over vrouwenvriendschap. Theater de WAANzin zet haar tanden in het materiaal om u beide stukken in een WAANzinnig (en vooral eigenzinnig) avondvullend tweeluik te brengen: ‘Nu niet | Nu Wel’.


SPEELDATA

première:

vrijdag 18 november 2016 - 20u30


voorstellingen:

zaterdag 19 november 2016 - 20u30

donderdag 24 november 2016 - 20u30

vrijdag 25 november 2016 - 20u30

zaterdag 26 november 2016 - 20u30

TEKST

Maria Goos

(oorspr. ‘Nu even niet’ & ‘Nu even wel’)


REGIE

Willem Vereecken


MET

Jeroen De Waegemaeker

Laurens Van Der Beken

Jeroen Verpoest

Griet Bessems

Elisabeth Dewaele

Astrid Van Ingelgom

Joke Van Huffel


PRODUCTIELEIDING

Isabel Vandersteene

bottom of page