top of page

FRAGILE

Eigen creatie

Tekst:

Regie:

Veerle De Ridder

Seizoen 2013-2014

FRAGILE is de titel van de nieuwe voorstelling van Theater TRAC. De première is voorzien voor vrijdag 21 maart. Het Gentse gezelschap waagde zich opnieuw aan een eigen creatie, dit keer rond de psychiatrie. De voorstelling werd door de acteurs van TRAC gemaakt onder de deskundige leiding van psychologe Margit Daelemans en regisseur Veerle De Ridder.`


Anna, Sandy, Stella en Marie zijn vier jonge vrouwen. Patiënten, opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis waar dokter Poppe de leiding heeft. Samen met Betty en Geert vormt hij de ploeg van hulpverleners, elk met hun eigen gemis, zekerheden en verlangens. Samen zitten ze in een veilige cocon. Tot plots alles verandert.

Fragile is de vierde samenwerking van Theater TRAC met regisseur Veerle De Ridder. Na Ongelikt, Meiskes+Jongens en Roodlapje was Veerle dit keer de coach en regisseur van een eigen creatie die tot stand kwam uit improvisaties met het advies en de ondersteuning van psychologe Margit Daelemans, werkzaam in een  psychiatrisch ziekenhuis.


Fragile is een stuk over gekheid. Over liefde, te veel of te weinig. Over horen, zien en zwijgen. Over kwetsbaar zijn. Over jou, mij en alle anderen.


Speeldata

vr 21 – za 22 – do 27 – vr 28 en za 29 maart 2014 – telkens om 20u

Tekst en spel:

Ellen Carrette

Ingrid De Bie

Sofie De Mol

Wim De Witte

Angelique Hoste

Fabienne Neyt

Simon Wullens.


Regie:

Veerle De Ridder


Foto:

Grietje Ost


Licht:

Antoon Raes

bottom of page