sponsors

Axians

Axians vormt een sterk, internationaal netwerk van business units die soepel samenwerken. Deze succesvolle aanpak stelt ons in staat om de talenten en troeven van medewerkers en business units te combineren, wat resulteert in waardevolle oplossingen op maat. En dit zowel op lokaal niveau als internationaal. Binnen het netwerk worden deze vaardigheden van onze specialisten en business units optimaal ingezet voor het ontwerp en de uitvoering van turnkey projecten. Dit maakt ons aanbod uniek.

Axians staat tot uw dienst doorheen de volledige levenscyclus van communicatieoplossingen: van advies, ontwerp en integratie, over training, ondersteuning en onderhoud, tot en met ICT facility management. Daarbij kunnen we eveneens beroep doen op de expertise van de andere merken binnen VINCI Energies. Onze gedecentraliseerde organisatiestructuur stelt onze medewerkers in staat om op lokaal niveau innovaties uit te werken, en zo nieuwe producten en diensten te ontwikkelen die ook op bredere schaal kunnen worden toegepast.

www.axians.be

 

G Snel Logistics


Snel Logistics Solutions Belgium is opgericht in 1984 met transportdiensten als hoofdactiviteit.
In nauw partnership met haar klanten groeide Snel Logistic Solutions uit van een traditionele leverancier van transport en logistieke diensten tot een ontwikkelaar van doordachte totaaloplossingen met een toegevoegde waarde.
In nauw partnership met haar klanten groeide Snel Logistic Solutions uit van een traditionele leverancier van transport en logistieke diensten tot een ontwikkelaar van doordachte totaaloplossingen met een toegevoegde waarde.
Vandaag is Snel Logistic Solutions  een echte logistieke partner die oplossingen zoekt op uw maat. Snel Logistic Solutions wringt uw model niet in zijn structuur maar bouwt een structuur rond uw model. Hiervoor doet Snel Logistic Solutions een beroep op een gedreven team, een state of the art wagenpark, strategische hubs en een sterke IT ondersteuning.
www.gsnel.net

 

improvement


ImproveMenT begeleidt bedrijven op hun weg naar een markt- en klantgerichte, zelfreflecterende organisatie.

“Unlocking Human Potential”  staat voor onze overtuiging dat het Human Potential in ondernemingen onvoldoende de kans krijgt zichzelf te ontplooien. Empowerment staat hierbij centraal. Dit kan enkel in een omgeving waarbij wederzijds vertrouwen en vertrouwenswaardigheid centraal staan.

ImproveMenT brengt de zelf-lerende professional in een pragmatische actie- en resultaatgerichte attitude in functie van de missie, visie en strategie van uw bedrijf.

Het resultaat zijn medewerkers die initiatief nemen, toekomstgericht denken en handelen en zorgen voor betere resultaten voor uw bedrijf.
www.improve-ment.be